artikels voor hln.be

Gesponsorde content in de vorm van 4 artikels

“Hey Dorien. Zie je het zitten om voor ons enkele artikels te schrijven over ecologische bloempotten?”

Wie me een beetje kent, weet dat je me dat geen twee keer moet vragen. Mijn liefde voor planten in woorden omzetten, in een duurzaam jasje dan nog? Met veel plezier. Voor HLN schreef ik drie inspirerende artikels en een wedstrijdartikel over Ecopots, Belgisch fabrikant van milieuvriendelijke bloempotten.

De briefing was vrij straightforward: inspireer mensen om hun tuin, terras of balkon onder handen te nemen, want ze kunnen een mooie waardebon winnen ter waarde van 750 euro.

Eerlijk is eerlijk, voor deze artikels heb ik niet extreem veel research moeten doen – als ervaren plantenkiller kwam de inspiratie bijna vanzelf. En de goesting om mijn eigen terras onder handen te nemen, die volgde al snel. Drie kruidenpotten en een appelsienboom later (rest in pieces, Calamondino) zijn de vier artikels gepubliceerd en heb ik hopelijk menig plantenliefhebber kunnen aansporen om mee te doen met de wedstrijd.

Lees hier de artikels

Zet je producten in de kijker met een artikel

Je nieuwe collectie, best-selling producten of tijdelijke wedstrijd in de kijker zetten zonder in te boeten op authenticiteit? Inspirerende artikels zijn mijn favoriet, en wel omdat ze niet pushy overkomen. Laat iets weten indien je voor jouw onderneming ook enkele artikels wilt laten schrijven.

Laat weten wat je zoekt en wie weet kan ik helpen bij je volgende project.

*verplicht
Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om eenmalig contact op te nemen met het oog op een mogelijke samenwerking. Lees meer in de privacy statement.
Dank je! Je bericht werd verstuurd en wordt zo snel mogelijk verwerkt.
Oeps! Er ging iets mis. Laat je mailadres en een bericht achter, vink de privacy statement checkbox aan en probeer nog eens.