inspiratieblogs

Inspiratieblogs voor interieurwinkel Casteelken

Meer dan 40 jaar ervaring en een getrainde neus voor alles wat met design te maken heeft. De interieurexperts van familiebedrijf Casteelken weten als geen ander hoe ze een ruimte moeten inrichten. In hun showrooms in Oostkamp en Rumbeke vind je zowel iconische interieurklassiekers als accessoires van opkomend designtalent. Hun ervaren team houdt vinger aan de pols wat betreft designtrends en nieuwe collecties, die ze maar al te graag delen met hun klanten.

Blogs die inspireren en informeren tegelijkertijd

In opdracht van creatief agency Cayman schreef ik enkele beknopte blogartikels voor Casteelken. Want voor dit soort beelden heb je geen duizend woorden meer nodig.

4 trends voor 2020

De interieurtrends voor 2020 op een rijtje gezet, zoals gespot op de voornaamste interieurbeurzen in Europa.

Italiaans toplabel in de kijker

Soms word je je pas bewust van het verschil tussen een IKEA Klippan en een Edra Grande Soffice wanneer je leest over de verschillende productinnovaties die in die laatste aanwezig zijn. Een blik in de fauteuils van Edra.

No ordinary design. Zoveel is zeker.

Laat weten wat je zoekt en wie weet kan ik helpen bij je volgende project.

*verplicht
Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om eenmalig contact op te nemen met het oog op een mogelijke samenwerking. Lees meer in de privacy statement.
Dank je! Je bericht werd verstuurd en wordt zo snel mogelijk verwerkt.
Oeps! Er ging iets mis. Laat je mailadres en een bericht achter, vink de privacy statement checkbox aan en probeer nog eens.