magazine artikel

Een inspirerend artikel schrijven over een vakantieoord in Tanzania? Sure. Een inspirerend artikel schrijven over een afro-futuristisch ingericht vakantieoord gedecoreerd met scandinavisch design, dat zijn inkomsten nog eens gebruikt om de schoonheid van de Serengeti te onderhouden en bedreigde diersoorten te beschermen ook? Graag elke dag van het jaar, als het even kan.


Dit artikel schreef ik met veel plezier voor Porsche magazine in opdracht van communicatiebureau Astrix. Het luxueuze karakter van deze vakantiebestemming gaat hand in hand met de high-end factor van Porsche. Wat dit magazine kenmerkt is de afgewogen mix tussen redactionele content en het laatste nieuws uit de autowereld. Leuke combo, als je het mij vraagt.


Je kan het volledig artikel over Faru Faru Lodge hier lezen.


Op zoek naar een schrijver voor jouw volgend artikel over duurzame reizen? Of nood aan inspiratie omtrent- topics om jouw magazine te vullen? Laat ons eens samenzitten!


Laat weten wat je zoekt en wie weet kan ik helpen bij je volgende project.

*verplicht
Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om eenmalig contact op te nemen met het oog op een mogelijke samenwerking. Lees meer in de privacy statement.
Dank je! Je bericht werd verstuurd en wordt zo snel mogelijk verwerkt.
Oeps! Er ging iets mis. Laat je mailadres en een bericht achter, vink de privacy statement checkbox aan en probeer nog eens.